Det er dyrt å leve og det kan være vanskelig å finne de beste tilbudene og prisene på alt i livet og det er derfor vi har laget nettsiden Collatio.

Ordet Collatio er avledet fra latin og betyr “samling” – som vi på Collatio er. Vi er en nettside som har samlet nyttig og klar informasjon som kan hjelpe deg til et enklere, rikere og bedre liv gjennom sparing på alt du ikke gidder å betale mer enn det høyeste som er nødvendig for.

Så enten du er på utkikk etter billigere forsikringer, sparer penger på bredbånd og internett eller du er på utkikk etter en ny og spennende strømmetjeneste, så finner du den hos oss, for vi som deg må leve og ha lyst til å gjøre dette best, men også så billig som mulig.

Formålet med Collatio er å dele informasjon om ulike produkter og tjenester på nett, samt sammenligne priser for forbrukere på nett slik at du kan spare mer penger på dine faste utgifter.
Vår visjon er å samle en oversikt for danskene slik at de enkelt og greit kan finne den beste og billigste prisen for ethvert givende produkt eller tjeneste på nett og dermed spare penger på de mange tunge og kjedelige utgiftene som de fleste av oss har.

Collatio er en informasjons- og sammenligningsside som tjener penger gjennom affiliate markedsføring, ved å plassere affiliate lenker til våre partnere. Her får vi en fast eller prosentbasert provisjon for hvert salg eller lead vi henviser fra nettsiden vår.

Hvem er vi?

Collatio er en pris- og prissammenligningsside hvor vi gir deg nyttig informasjon om alt fra hus og hage til streaming og de nyeste mobiltelefonene. Vi hjelper deg som forbruker å finne de beste prisene på produkter og tjenester i Norge, helt gratis.

Nettsiden er bygget med det formål betalt markedsføring av andre selskaper, vi samarbeider derfor med en rekke affiliate-nettverk som er knyttet mellom oss og selskapene vi annonserer på nettsiden vår. Vi får dermed betalt for å henvise trafikk og nye kunder til våre partnere.

På vår FAQ-side kan du lese mer om hvem og hva vi er, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp kan du finne kontaktinformasjon på vår kontaktside.

Annonsering på Collatio

Som bedriftseier og nettsideeier kan det være vanskelig å nå deg til alle kundene du ønsker å nå og denne frustrasjonen kan vi i Collatio hjelpe deg med.

Collatio tilbyr annonsering og promotering av andres produkter, selskaper og nettsider gjennom målrettet annonsering plassert på vår nettside og i bloggen vår.

Ønsker du å høre mer om annonsering på Collatio må du kontakte annonseansvarlig Steffen Fonvig på e-postadressen Steffen@fonvig-group.com.

Partners