Collatio er en norsk forbruker- og sammenligningstjeneste som har som mål å hjelpe nordmenn med å finne de billigste, beste og mest relevante tilbudene, leverandørene, kampanjer og ikke minst priser på ulike produkter og tjenester.

Tjenesten Collatio, som er 100 % gratis og uforpliktende, ble etablert i 2022 av den danske grunnleggeren Steffen Fonvig og er en merkevare tilhørende det norske markedsføringsselskapet Fonvig Group med hovedkontor i Oslo, Norge.

Collatio er som nevnt en 100% gratis tjeneste for nordmenn som ønsker å finne leverandører, tilbud, tjenester og produkter på nett, måten vi betjener penger på er gjennom affiliate marketing som er et resultatbasert markedsføringsskjema hvor vi får provisjon for hver nye kunde eller potensiell kunde (lead) vi gir våre partnere.

Når du registrerer deg eller kjøper noe fra en av våre samarbeidspartnere, vil vi motta en provisjon og du er også med på å støtte arbeidet vi utfører på nettsiden.
Collatio-merket er ikke bare kjent i Norge, du finner også Collatio-merket i Danmark, blant annet på nettadressen www.collatio.dk – Collatio.dk er en søsterside til Collatio.no og er også et tilknyttet merke til Fonvig Group.

Ønsker du at din bedrift skal omtales på nettsiden vår, kan du lese mer om betalt annonsering på annonsesiden. Dersom du er leverandør av et produkt eller en tjeneste som vi omtaler på siden og ønsker å bli en affiliate partner med oss, må du kontakte Steffen Fonvig på e-postadressen Steffen@fonvig-group.com eller bruke kontaktinformasjonen på Fonvig Groups hjemmeside som du finner her.

Formålet med Collatio er å dele informasjon om ulike produkter og tjenester på nett, samt sammenligne priser for forbrukere på nett slik at du kan spare mer penger på dine faste utgifter.

Vår visjon er å samle en oversikt for danskene slik at de enkelt og greit kan finne den beste og billigste prisen for ethvert givende produkt eller tjeneste på nett og dermed spare penger på de mange tunge og kjedelige utgiftene som de fleste av oss har.

Collatio er en informasjons- og sammenligningsside som tjener penger gjennom affiliate markedsføring, ved å plassere affiliate lenker til våre partnere. Her får vi en fast eller prosentbasert provisjon for hvert salg eller lead vi henviser fra nettsiden vår.

Hvem er vi?

Collatio er en pris- og prissammenligningsside hvor vi gir deg nyttig informasjon om alt fra hus og hage til streaming og de nyeste mobiltelefonene. Vi hjelper deg som forbruker å finne de beste prisene på produkter og tjenester i Norge, helt gratis.

Nettsiden er bygget med det formål betalt markedsføring av andre selskaper, vi samarbeider derfor med en rekke affiliate-nettverk som er knyttet mellom oss og selskapene vi annonserer på nettsiden vår. Vi får dermed betalt for å henvise trafikk og nye kunder til våre partnere.

På vår FAQ-side kan du lese mer om hvem og hva vi er, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp kan du finne kontaktinformasjon på vår kontaktside.

Bedriftsinformasjon

Fonvig Group

Hesselbergs gate 7A
0555 Oslo
Norge

Juridisk informasjon

Organisasjonsnummer: 925414506

Dataansvarlig: Steffen Fonvig

Kontakt: Steffen@fonvig-group.com

Finn oss

Annonsering på Collatio

Som bedriftseier og nettsideeier kan det være vanskelig å nå deg til alle kundene du ønsker å nå og denne frustrasjonen kan vi i Collatio hjelpe deg med.

Collatio tilbyr annonsering og promotering av andres produkter, selskaper og nettsider gjennom målrettet annonsering plassert på vår nettside og i bloggen vår.

Ønsker du å høre mer om annonsering på Collatio må du kontakte annonseansvarlig Steffen Fonvig på e-postadressen Steffen@fonvig-group.com.