De siste årene har vi hatt gleden av å bevitne en enorm forandring innen teknologi, som gagner alle og enhver. Mange av forandringene vi har sett har vært innen mobilteknologi, og mange av telefonene vi bruker i dag er på høyde med datamaskiner når det kommer til ytelse. 

Dette har preget spillene vi kan nyte, både når det kommer til mobilspill og online casino på mobil. 

I disse dager er det så og si umulig å kjede seg, ettersom at man til enhver tid har tilgang til et bredt utvalg av mobilspill. Vi har tatt en nærmere titt på noen av de mest banebrytende mobilspillene på markedet. 

De mest populære mobilspillene

Utvalget av mobilspill er i dag helt enormt. Uavhengig om du foretrekker iPhone eller Android, finnes det utallige mobilspill å velge mellom. 

Spill som tidligere kun var tilgjengelige via enheter som Playstation eller Xbox, er i dag blant de mest populære mobilspillene i Norge, og det venter timesvis med spennende underholdning. 

Nedenfor finner du en oversikt over de mest populære mobilspillene, samt litt tilleggsinformasjon om de aktuelle spillene. 

Fortnite

Fortnite er et spill som har hatt enorm økning i popularitet de siste årene. Spillet er gratis og du kan enkelt spille det via dine foretrukne enheter. I all hovedsak er Fortnite et spill ment for PC, Playstation eller Xbox, men det har hatt stor suksess også på mobil. 

Det finnes flere nordmenn som konkurrerer i Fortnite, og Norge har også en tidligere VM-vinner i Fortnite, noe som har bidratt til å øke interessen ytterligere.

I dag er Fortnite utvilsomt et av de mest populære spillene i hele verden, og interessen fortsetter å øke etter hvert som spillutviklerne legger til nye funksjoner, karakterer og kart.  

Candy Crush

Candy Crush er et mobilspill de aller fleste har hørt om. Spillet ble lansert i 2012, og ble en umiddelbar suksess. I dag er spillet fortsatt like populært, og det er det mange grunner til.