Hvordan få amerikansk Netflix

Få tilgang til nytt og spennende innhold på Netflix ved å få tilgang til USA med et virtuelt privat nettverk (VPN).

De fleste av oss har et abonnement og en bruker på den populære strømmetjenesten Netflix – og de fleste av oss har også sett hva vi gidder å se på strømmetjenesten. Dessverre er det ikke ofte det kommer noe nytt og bra på Netflix, noe som betyr at vi vanligvis enten ser det samme eller velger en ny strømmetjeneste å abonnere på, men det er faktisk en måte du kan utvide eller endre innholdet som du kan se Netflix, og dette er i ferd med å endre landet du får tilgang til Netflix fra.

Du tenker sikkert her, vel, jeg kan ikke flytte til USA og sitte og se Netflix der, jeg vil gjøre det hjemme – og ikke bekymre deg, du trenger absolutt ikke flytte, alt du trenger er en VPN-tjeneste også er du i gang

Gå til NordVPN

Med NordVPN kan du få tilgang til Internett og dermed også Netflix fra akkurat det landet du ønsker, dvs. når du logger inn på VPN-tjenesten din oppretter du en VPN-tilkobling i det landet du ønsker og kan dermed få tilgang til Netflix-innholdet som er tilgjengelig for det. land. På denne måten kan du utvide ditt eksisterende Netflix-abonnement uten å betale ekstra for det.

Det finnes mange forskjellige VPN-tjenester du kan bruke til dette, blant annet; SurfShark

Hos collatio er vi imidlertid ganske fornøyd med NordVPN og det er derfor VPN-tjenesten vi har valgt å bruke når vi skal ha tilgang til Netflix i utlandet eller fra utlandet.