Talkmore er nok en gang aktuell med en spennende konkurranse hvor du kan vinne en særdeles lukrativ og kul premie. Tidligere har Talkmore holdt en konkurranse om en Playstation 5 og nå er premien i deres nåværende konkurranse en iPhone 14 Pro Max 256GB til en verdi av over 15.000 norske kroner.

Slik deltar du i konkurransen om en ny iPhone

Å melde seg på konkurransen om en ny iPhone 14 Pro Max er både enkelt, raskt og enkelt. Dette er en konkurranse der så og si alle kan delta, så lenge de oppfyller konkurransevilkårene, som er beskrevet på konkurransesiden og lenger ned i denne artikkelen.

For å delta i konkurransen, gjør følgende:

  1. Gå til konkurransesiden her
  2. Fyll ut skjemaet med informasjonen din
  3. Du er nå påmeldt til konkurransen

Det er viktig at du bruker korrekt informasjon, da Talkmore vil kontakte vinneren gjennom den innsendte informasjonen.

Konkurransevilkår

Alle konkurranser har vilkår og betingelser, også kalt konkurransevilkår. Konkurransevilkår er vilkår og betingelser du må oppfylle for å vinne premien i den aktuelle konkurransen. Hvis du deltar i en konkurranse og vinner, men ikke oppfyller konkurransevilkårene, kan du bli nektet premien og en annen vinner vil bli trukket.

I denne spesifikke konkurransen i regi av Talkmore er vilkårene ganske enkle.

  • Du må være over 18 år for å delta.
  • Du må være bosatt i Norge for å delta.
  • Ingen ansatte eller representanter for Talkmore eller tilknyttet konkurransen og/eller familiemedlemmer kan delta.
  • Du kan ikke være ansatt i Telenor Group.

Foruten deltakelsesvilkår, så er det også almene vilkår som gjelder premien og andre konkurranse relaterte elementer, disse finner du her:

  • Premien er en Iphone 14 Pro Max 256GB sølv.
  • Premien kan ikke ombyttes.
  • Deltakernes personopplysninger kan brukes til markedsføringsformål dersom deltakerne har gitt sitt samtykke i forbindelse med sin deltakelse.

Opplysningene er hentet fra Talkmore sin konkurranse og er en kortfattet versjon av konkurransevilkårene, du finner alltid konkurransevilkårene til en konkurranse på konkurransesiden.

Talkmore konkurranse: Vinn en Iphone 14 Pro Max