TV pakker

TV pakker

Hjem » Strømmetjenester » TV pakker
TV pakker2022-01-25T17:04:54+01:00

Samle strømmetjenestene og TV-kanalene dine i én tjeneste og spar opptil tusenvis av dollar hvert år på strømming.

TV gjennom antenne eller satellitt hører fortiden til, i dag foregår alt på nett og de mange strømmetjenestene har nå gjort det mulig å også streame TV-kanaler gjennom sine plattformer, men hvilken strømmetjeneste man skal velge og hvor man finner de beste TV-pakkene og kanalene ? Få svaret her!

Hos Collatio elsker vi strømming og TV, vi elsker også å hjelpe andre mennesker og derfor har vi laget denne enkle oversikten over strømmetjenester og tjenesteleverandører av TV-pakker og kanaler i Norge.

Vi anbefaler denne tjenesten

Strim er en relativt ny strømmetjeneste som tilbyr TV, streaming, sport og mye mer! Hos Strim har de gjort unna bryet med å ha mange ulike leverandører, hos dem får du alt samlet i en og samme tjeneste og betaler dermed kun én regning.

Akkurat nå kan du prøve Strim gratis i 7 dager og teste om tjenesten er noe for deg. Du kan også lese mer om Strim her og finne ut om det er en tjeneste som passer dine TV-behov.

Sammenlign tilbud fra flere leverandører

Den enkleste og raskeste måten å finne TV-pakkene du kan få der du bor er med gratistjenesten Tvpakker.no.

Tvpakker.no hjelper deg med å sammenligne tilbydere av strømming og TV som er tilgjengelig for deg og du kan deretter sammenligne priser og tilbud, slik at du er sikker på å få den billigste TV-pakken som passer dine behov.

Her kan du finne de beste TV-pakkene

Bli kvitt mange regninger, høyere månedlige utgifter og alt bryet med utallige strømmetjenester og TV-pakker. Samle TV-kanalene, strømmetjenestene og all annen underholdning på ett sted og spar penger på underholdningen.

SERIER, FILM OG TV-PAKKER

Strim

Prøv kostnadsfritt i 7 dager!

Strim ble lansert i 2018 og driftes av RiksTV. Deres mål er å lage en befriende enkel strømmetjeneste!

Strim vet at mange har kjent på hvordan det er å gå seg vill i strømmejungelen. Derfor utfordrer de dagens kompliserte underholdningshverdag og bygger Norges enkleste og mest inspirerende strømmetjeneste. Med Strim samler du abonnementene dine i én tjeneste.

Det betyr i praksis at du kan se TV, film og serier fra landets mest populære kanaler og strømmetjenester på ett sted.

Hvorfor velge Strim?

 • Norges mest komplette strømmetjeneste
 • Samler abonnementene dine i én tjeneste
 • Tilgang til de største norske TV-kanalene
 • Se i app, på nett, med Chromecast og Apple TV
 • Finn abonnementet som passer for deg og prøv kostnadsfritt i 7 dager
Les mer om Strim
TV-KANALER OG STRØMMING

Allente

Halv pris i et helt år!

Allente er en tjeneste som samler strømmetjenesten og TV-kanalene dine og pakker på ett sted.

Viaplay, 59 kanaler og installasjon er inkludert. I tillegg kan du få 4 kostnadsfrie måneder på streamingtjenestene TV2 Play, Discovery+ og HBO Max.

Stort kanalutvalg kombinert med all streamingen du behøver – Viaplay Film & Serier er inkludert. I tillegg til basiskanalene har vi også samlet det aller beste av dokumentarer, natur, fakta og barnekanaler.

Hvorfor velge Allente?

 • Viaplay Film & Serier og Paramount + inkludert
 • Barnekanaler
 • 7 nordiske kanaler inkludert
 • Stream på 4 skjermer samtidig
 • Alt på èn regning
Les mer om Allente

Alle gratis TV pakker i 2022

Nedenfor finner du en liste over gratis TV-pakker eller betalte strømmetjenester som tilbyr en gratis og uforpliktende prøveperiode for nye brukere, slik at du kan teste tjenesten deres før du betaler en krone.

 • Prøv Strim gratis med vår verdikode

  Strim ønsker alle nye kunder velkommen med en 7-dagers gratis prøveperiode.

 • Prøv Viaplay gratis med vår verdikode

  Viaplay tilbyr alle nye brukere en gratis prøveperiode på 14 dager.

Liste over strømmetjenester med TV-pakker

Når du kombinerer strømmetjenestene dine får du både et større og mer skreddersydd utvalg, og du kan spare tusenvis av kroner hvert eneste år.

Tjeneste Pris Type innhold
Allente (prøv gratis i 7 dager) Fra 30 kr./mnd. Velg innhold selv
Strim (prøv gratis i 7 dager) Fra 199 kr./mnd. Velg innhold selv
Viaplay (prøv gratis i 14 dager) Fra 129 kr./mnd. Film, serier, barn og sport

Hva er en TV pakke?

En TV-pakke er en kombinasjon av TV-kanaler du får gjennom et abonnement eller en tjeneste som gjør det mulig å se TV. I dag skjer det stort sett på nett gjennom streaming og de fleste velger å sette sammen strømmetjenestene sine med TV-kanalene sine, både for å spare penger og få det hele samlet på ett sted og på én regning.

For tiden er Allente og Strim de mest populære tjenestene innen TV-pakker. Her kan du for en billig penge få tilgang til et stort utvalg av både TV-kanaler og strømmetjenester.

Ofte stilte spørsmål

Hva er en strømmetjeneste?2022-01-25T14:58:22+01:00

En streaming tjeneste eller strømme tjeneste som vi sier på godt norsk, er en nettjeneste hvor du streamer eller strømmer digitalt innhold som video, lyd og annet visuelt innhold. Ja, det er faktisk bare fantasien som setter grenser for hva som man kan strømme. Enten du er interessert i TV, film, serier, podcaster, lyd eller e-bøker, finnes det i dag en strømmetjeneste som dekker dine behov.

Hvilke strømmetjenester bør jeg velge?2022-01-11T14:10:17+01:00

Hos Collatio anbefaler vi at du melder deg på Allente eller Strim, hvor du får strømmetjenestene på ett sted, sammen med TV og mulighet for bredbånd i tillegg (kun Allente).

Det kan ofte være mye penger å spare ved å samle strømmetjenestene dine med Strim eller Allente, dersom du allerede har flere abonnementer med ulike tjenester.

Priser på TV pakker i Norge

Prisen på TV pakker varierer enormt og avhenger av hvor mange TV-kanaler du vil ha og hvor langt du vil legge strømmetjenester i pakken.

Samle strømmetjenestene dine med TV

Når du kombinerer TV og strømming til én og samme tjeneste, vil du mest sannsynlig kunne spare penger på din digitale underholdning. I dag finnes det mange ulike innsamlingstjenester, som Strim hvor du kan streame TV, film og serier.

Siste artikler om strømming

Go to Top