Strømmetjenester

Strømmetjenester

Hjem » Strømmetjenester
Strømmetjenester2022-01-25T17:02:46+01:00

Her kan du finne alle de beste og gratis strømmetjenestene som er tilgjengelig i Norge. Du finner også gode tilbud og priser på streaming på nett.

Siden strømmetjenesten Netflix virkelig tok av og Blockbuster ble historie, har utallige nye og populære strømmetjenester kommet til verden. I dag kan du streame alt fra musikk, bøker til filmer og serier på nett, rett og slett.

Med det lynraske 4G- og 5G-nettverket er det også blitt mulig å streame favorittseriene og -seriene i høy kvalitet på farten med mobilen eller nettbrettet. Men hvilke strømmetjenester er best og hvilket utvalg er tilgjengelig til hvilke priser?

Jeg skal prøve å gi deg svaret på dette i min artikkel og guide til valg av strømmetjenester i Norge, så du ikke går lei av de samme filmene og seriene. Pris- og tilbudsguiden gir deg også et innblikk i de mange gode oppsetttilbudene du kan få når du registrerer deg som ny kunde, da de fleste strømmetjenester tilbyr 14 – 30 dager gratis streaming ved opprettelse.

Før vi virkelig hopper i det, skal jeg først vise og fortelle om et smart triks for hvordan du kan utvide ditt allerede eksisterende abonnement med Netflix og dermed få tilgang til innholdet som det amerikanske publikummet kan se på Netflix. Det er ikke det samme innholdet som alle land har tilgang til, det kommer an på hvilket land du får tilgang til Netflix fra, som er avgjørende for hvilket innhold du har mulighet til å se.

Veiledning for å velge den beste strømmetjenesten

Nedenfor finner du en oversikt over de beste og billigste strømmetjenestene i Norge – samt strømmetjenester som du kan få gratis abonnement og tilgang til og dermed streame helt gratis i en begrenset periode.

Mange strømmetjenester tilbyr en gratis prøveperiode, hvor du uforpliktende kan få tilgang til innholdet i en strømmetjeneste og dermed se om det burde være noe for deg. Nedenfor kan du se de mest populære strømmetjenestene samt hvilke som tilbyr gratis strømming.

Sett sammen TV- og strømmetjenestene dine

Bli kvitt mange regninger, høyere månedlige utgifter og alt bryet med utallige strømmetjenester og TV-pakker. Samle TV-kanalene, strømmetjenestene og all annen underholdning på ett sted og spar penger på underholdningen.

SERIER, FILM OG TV-PAKKER

Strim

Prøv kostnadsfritt i 7 dager!

Strim ble lansert i 2018 og driftes av RiksTV. Deres mål er å lage en befriende enkel strømmetjeneste!

Strim vet at mange har kjent på hvordan det er å gå seg vill i strømmejungelen. Derfor utfordrer de dagens kompliserte underholdningshverdag og bygger Norges enkleste og mest inspirerende strømmetjeneste. Med Strim samler du abonnementene dine i én tjeneste.

Det betyr i praksis at du kan se TV, film og serier fra landets mest populære kanaler og strømmetjenester på ett sted.

Hvorfor velge Strim?

 • Norges mest komplette strømmetjeneste
 • Samler abonnementene dine i én tjeneste
 • Tilgang til de største norske TV-kanalene
 • Se i app, på nett, med Chromecast og Apple TV
 • Finn abonnementet som passer for deg og prøv kostnadsfritt i 7 dager
Les mer om Strim
TV-KANALER OG STRØMMING

Allente

Halv pris i et helt år!

Allente er en tjeneste som samler strømmetjenesten og TV-kanalene dine og pakker på ett sted.

Viaplay, 59 kanaler og installasjon er inkludert. I tillegg kan du få 4 kostnadsfrie måneder på streamingtjenestene TV2 Play, Discovery+ og HBO Max.

Stort kanalutvalg kombinert med all streamingen du behøver – Viaplay Film & Serier er inkludert. I tillegg til basiskanalene har vi også samlet det aller beste av dokumentarer, natur, fakta og barnekanaler.

Hvorfor velge Allente?

 • Viaplay Film & Serier og Paramount + inkludert
 • Barnekanaler
 • 7 nordiske kanaler inkludert
 • Stream på 4 skjermer samtidig
 • Alt på èn regning
Les mer om Allente

Hva slags strømmetjenester er tilgjengelig

Det finnes utallige strømmetjenester som alle koster, driver og tilbyr et unikt utvalg av innhold. Kunsten å velge riktig strømmetjeneste eller tjenester er enkel, velg de som passer deg best eller sett sammen dine behov ved hjelp av en enhetlig tjeneste.

Alle gratis strømmetjenester i 2022

Nedenfor finner du en liste over gratis strømmetjenester eller betalte strømmetjenester som tilbyr en gratis og uforpliktende prøveperiode for nye brukere, slik at du kan teste tjenesten deres før du betaler en krone.

 • Prøv Strim gratis med vår verdikode

  Strim ønsker alle nye kunder velkommen med en 7-dagers gratis prøveperiode.

 • Prøv Fabel gratis med vår verdikode

  Prøv strømmetjenesten Fabel gratis i 4 uker!

 • Prøv Viaplay gratis med vår verdikode

  Viaplay tilbyr alle nye brukere en gratis prøveperiode på 14 dager.

LYDBØKER OG E-BØKER

Nextory

Prøv gratis i 30 dager

Les mer om Nextory
LYDBØKER OG E-BØKER

Storytel

Prøv gratis i 30 dager

Les mer om Storytel
SERIER, FILM OG TV-PAKKER

Strim

Prøv gratis i 7 dager

Les mer om Strim
SERIER, FILM OG TV-PAKKER

Viaplay

Prøv gratis i 14 dager

Les mer om Viaplay
LYDBØKER OG E-BØKER

Pickatale

Prøv gratis i 30 dager

Læs mere om Picktale
LYDBØKER OG E-BØKER

Blinkist

Prøv gratis i 7 dager

Læs mere om Blinkist
PODCAST

Podimo

Prøv gratis i 30 dager

Les mer om Podimo
LYDBØKER OG E-BØKER

Fabel

Prøv gratis i 4 uker

Les mer om Fabel

Liste over de beste streaming tjenester

Når du kombinerer strømmetjenestene dine får du både et større og mer skreddersydd utvalg, og du kan spare tusenvis av kroner hvert eneste år.

Tjeneste Pris Type innhold
Allente (prøv gratis i 7 dager) Fra 30 kr./mnd. Velg innhold selv
Strim (prøv gratis i 7 dager) Fra 199 kr./mnd. Velg innhold selv
Viaplay Fra 129 kr./mnd. Film, serier, barn og sport
Netflix Fra 89 kr./mnd. Film, serier, dokumentar, barn
HBO max 89 kr./mnd. Film og serier
Disney+ 69 kr./mnd. Film, serier, naturprogrammer og barn
Paramount+ 69 kr./mnd. Film og serier
Prime Video 65 kr./mnd. Film og serier
TV2 sumo Fra 79 kr./mnd. Sport, film, serier og TV2s innhold
Apple TV+ 59 kr./mnd. Film og serier
NRK nett-TV Gratis Film, serier, dokumenter
Nextory (prøv gratis i 30 dager) 139 kr./mnd. Lydbøker og e-bøker
Storytel (prøv gratis i 30 dager) 189 kr./mnd. Lydbøker og e-bøker
Podimo (prøv gratis i 30 dager) 79 kr./mnd. Podcasts, lydbøker og e-bøker
Pickatale (prøv gratis i 30 dager) 89 kr./mnd. Lydbøker og e-bøker for barn
Fabel (Prøv gratis i 4 uker) 179 kr./mnd. Lydbøker
Spotify (prøv 3 gratis i måneder) 119 kr./mnd. Musikk og podcasts

Hva er en strømmetjeneste?

En streaming tjeneste eller strømme tjeneste som vi sier på godt norsk, er en nettjeneste hvor du streamer eller strømmer digitalt innhold som video, lyd og annet visuelt innhold. Ja, det er faktisk bare fantasien som setter grenser for hva som man kan strømme. Enten du er interessert i TV, film, serier, podcaster, lyd eller e-bøker, finnes det i dag en strømmetjeneste som dekker dine behov.

Ofte stilte spørsmål

Hva er en strømmetjeneste?2022-01-25T14:58:22+01:00

En streaming tjeneste eller strømme tjeneste som vi sier på godt norsk, er en nettjeneste hvor du streamer eller strømmer digitalt innhold som video, lyd og annet visuelt innhold. Ja, det er faktisk bare fantasien som setter grenser for hva som man kan strømme. Enten du er interessert i TV, film, serier, podcaster, lyd eller e-bøker, finnes det i dag en strømmetjeneste som dekker dine behov.

Hvilke strømmetjenester bør jeg velge?2022-01-11T14:10:17+01:00

Hos Collatio anbefaler vi at du melder deg på Allente eller Strim, hvor du får strømmetjenestene på ett sted, sammen med TV og mulighet for bredbånd i tillegg (kun Allente).

Det kan ofte være mye penger å spare ved å samle strømmetjenestene dine med Strim eller Allente, dersom du allerede har flere abonnementer med ulike tjenester.

Gode ​​råd for strømming på TV, mobil og nettbrett

Abonnement på strømmetjeneste er dessverre ikke gratis og det er mange fordeler å hente og ikke minst ulemper med de ulike strømmetjenestene, i denne delen skal jeg avdekke noen smarte metoder og triks for hvordan du best kan komme deg gjennom strømmemarkedet og se filmene og serier vil du, når du vil, for den billigste pengene.

Lei filmer i stedet for abonnement

Hvis du ikke bruker mye tid foran TV-en, på mobilen eller nettbrettet så er det nesten ikke verdt å starte et abonnement på en strømmetjeneste, du kan i stedet leie filmene du vil se når du vil. Dette kan være en mye mer økonomisk måte å se film på, da du ikke trenger å betale et månedlig abonnement for noe du ikke bruker uansett

Husk gratistjenestene

Det er mye penger å spare og mange filmer og serier å se på de mange forskjellige gratis strømmetjenestene eller tjenestene som tilbyr en gratis prøveperiode. Nesten alle strømmetjenester har en gratis prøveperiode, hvor du kan ha full tilgang til alt innholdet det er, helt ubegrenset – i en begrenset periode. Du bør imidlertid være oppmerksom på at enkelte tjenester automatisk trekker den månedlige betalingen når prøveperioden din avsluttes og du må derfor huske å melde deg ut før den gratis prøveperioden utløper, ellers kan du risikere å betale for et abonnement uten å vite det eller ønske det. .

Hvilke strømmetjenester bør jeg velge?

Det kan være vanskelig å finne én strømmetjeneste som dekker alle behov og selv om det finnes strømmetjenester som tilbyr både musikk, podcaster, filmer og serier i ett og samme abonnement, er det sjelden at innholdet er bra eller bredt nok til å dekke ethvert behov og du må derfor se på hvilken type abonnement og strømmetjenester du trenger og sammenligne priser og tilbud fra de ulike for å sette sammen den beste og billigste kombinasjonen som dekker alle dine behov.

Personlig har jeg Netflix, Viaplay, Spotify og Fabel – Dette koster selvfølgelig mye, men siden jeg elsker både bøker, musikk, filmer og serier ser jeg behovet for alle disse abonnementene.

De fleste som ønsker streaming av alle arter kombinerer følgende abonnementer:

 • Viaplay – Streaming av filmer og serier inkl. TV-kanaler
 • Netflix – Streaming av filmer og serier
 • Spotify – Streaming av musikk

Spar penger med gruppetjenester

Tjenester som Strim, Allente og Altibox gjør det mulig å samle strømmetjenestene sine med TV-kanaler og dermed få billigere og enklere TV og underholdning samlet på ett sted. Disse TV pakkene er tilgjengelige for de fleste, men noen kan være avhengig av hvor du bor i landet. Ønsker du en innsamlingstjeneste som fungerer overalt, så må du velge Strim.

Hvilken streaming tjeneste skal jeg velge?

Det kan være vanskelig å velge mellom de mange strømmetjenestene som finnes og man kan også fort få for mange abonnementer med de ulike tjenestene, noe som kan være en dyr fornøyelse og ofte en man ikke får så mye ut av.

Hos Collatio anbefaler vi at du melder deg på Allente eller Strim, hvor du får strømmetjenestene på ett sted, sammen med TV og mulighet for bredbånd i tillegg (kun Allente).

Det kan ofte være mye penger å spare ved å samle strømmetjenestene dine med Strim eller Allente, dersom du allerede har flere abonnementer med ulike tjenester.

Gode ​​råd for strømming på TV, mobil og nettbrett

Abonnement på strømmetjeneste er dessverre ikke gratis og det er mange fordeler å hente og ikke minst ulemper med de ulike strømmetjenestene, i denne delen skal jeg avdekke noen smarte metoder og triks for hvordan du best kan komme deg gjennom strømmemarkedet og se filmene og serier vil du, når du vil, for den billigste pengene.

Lei filmer i stedet for abonnement

Hvis du ikke bruker mye tid foran TV-en, på mobilen eller nettbrettet så er det nesten ikke verdt å starte et abonnement på en strømmetjeneste, du kan i stedet leie filmene du vil se når du vil. Dette kan være en mye mer økonomisk måte å se film på, da du ikke trenger å betale et månedlig abonnement for noe du ikke bruker uansett

Husk gratistjenestene

Det er mye penger å spare og mange filmer og serier å se på de mange forskjellige gratis strømmetjenestene eller tjenestene som tilbyr en gratis prøveperiode. Nesten alle strømmetjenester har en gratis prøveperiode, hvor du kan ha full tilgang til alt innholdet det er, helt ubegrenset – i en begrenset periode. Du bør imidlertid være oppmerksom på at enkelte tjenester automatisk trekker den månedlige betalingen når prøveperioden din avsluttes og du må derfor huske å melde deg ut før den gratis prøveperioden utløper, ellers kan du risikere å betale for et abonnement uten å vite det eller ønske det. .

Siste artikler om strømming

Go to Top