TV pakker2022-04-11T15:07:38+02:00

Samle strømmetjenestene og TV-kanalene dine i én tjeneste og spar opptil tusenvis av dollar hvert år på strømming.

TV gjennom antenne eller satellitt hører fortiden til, i dag foregår alt på nett og de mange strømmetjenestene har nå gjort det mulig å også streame TV-kanaler gjennom sine plattformer, men hvilken strømmetjeneste man skal velge og hvor man finner de beste TV-pakkene og kanalene ? Få svaret her!

Hos Collatio elsker vi strømming og TV, vi elsker også å hjelpe andre mennesker og derfor har vi laget denne enkle oversikten over strømmetjenester og tjenesteleverandører av TV-pakker og kanaler i Norge.

Vi anbefaler denne tjenesten

Strim er en relativt ny strømmetjeneste som tilbyr TV, streaming, sport og mye mer! Hos Strim har de gjort unna bryet med å ha mange ulike leverandører, hos dem får du alt samlet i en og samme tjeneste og betaler dermed kun én regning.

Akkurat nå kan du prøve Strim gratis i 7 dager og teste om tjenesten er noe for deg. Du kan også lese mer om Strim her og finne ut om det er en tjeneste som passer dine TV-behov.

Sammenlign tilbud fra flere leverandører

Den enkleste og raskeste måten å finne TV-pakkene du kan få der du bor er med gratistjenesten Tvpakker.no.

Tvpakker.no hjelper deg med å sammenligne tilbydere av strømming og TV som er tilgjengelig for deg og du kan deretter sammenligne priser og tilbud, slik at du er sikker på å få den billigste TV-pakken som passer dine behov.

Finn den beste og billigste TV-pakke

Tjenestetorget.no

Det kan være vanskelig å finne hode og hale i de mange strømmetjenestene, TV-pakkene og ulike TV-abonnementer med eller uten TV-kanaler.

Heldigvis finnes det en enkel og smart måte å finne de billigste og beste TV-pakkene til hjemmet eller til hytta.

Med Tjenestetorget kan du på under 2 minutter ved hjelp av et enkelt skjema få gratis og uforpliktende tilbud på TV-pakker og løsninger til hjemmet, samt til hytta.

1. Fortell hvor du trenger kanaler
Vi sender skjemaet til flere TV-leverandører. Tjenesten vår er gratis og uforpliktende

2. Flere TV-leverandører kontakter deg med sine tilbud
Sammenlign kanaler, innhold og pris fra flere leverandører samtidig

3. Velg kanalpakken med mest verdi for pengene
Du velger leverandøren som tilbyr det mest relevante innholdet for deg, så billig som mulig.

Det kan være vanskelig å finne hode og hale i de mange strømmetjenestene, TV-pakkene og ulike TV-abonnementer med eller uten TV-kanaler.

Heldigvis finnes det en enkel og smart måte å finne de billigste og beste TV-pakkene til hjemmet eller til hytta.

Med Tjenestetorget kan du på under 2 minutter ved hjelp av et enkelt skjema få gratis og uforpliktende tilbud på TV-pakker og løsninger til hjemmet, samt til hytta.

1. Fortell hvor du trenger kanaler
Vi sender skjemaet til flere TV-leverandører. Tjenesten vår er gratis og uforpliktende

2. Flere TV-leverandører kontakter deg med sine tilbud
Sammenlign kanaler, innhold og pris fra flere leverandører samtidig

3. Velg kanalpakken med mest verdi for pengene
Du velger leverandøren som tilbyr det mest relevante innholdet for deg, så billig som mulig.

Her kan du finne de beste TV-pakkene

Bli kvitt mange regninger, høyere månedlige utgifter og alt bryet med utallige strømmetjenester og TV-pakker. Samle TV-kanalene, strømmetjenestene og all annen underholdning på ett sted og spar penger på underholdningen.

Strim

Prøv kostnadsfritt i 7 dager!

Strim ble lansert i 2018 og driftes av RiksTV. Deres mål er å lage en befriende enkel strømmetjeneste!

Strim vet at mange har kjent på hvordan det er å gå seg vill i strømmejungelen. Derfor utfordrer de dagens kompliserte underholdningshverdag og bygger Norges enkleste og mest inspirerende strømmetjeneste. Med Strim samler du abonnementene dine i én tjeneste.

Det betyr i praksis at du kan se TV, film og serier fra landets mest populære kanaler og strømmetjenester på ett sted.

Hvorfor velge Strim?

  • Norges mest komplette strømmetjeneste
  • Samler abonnementene dine i én tjeneste
  • Tilgang til de største norske TV-kanalene
  • Se i app, på nett, med Chromecast og Apple TV
  • Finn abonnementet som passer for deg og prøv kostnadsfritt i 7 dager

Allente

Halv pris i et helt år!

Allente er en tjeneste som samler strømmetjenesten og TV-kanalene dine og pakker på ett sted.

Viaplay, 59 kanaler og installasjon er inkludert. I tillegg kan du få 4 kostnadsfrie måneder på streamingtjenestene TV2 Play, Discovery+ og HBO Max.

Stort kanalutvalg kombinert med all streamingen du behøver – Viaplay Film & Serier er inkludert. I tillegg til basiskanalene har vi også samlet det aller beste av dokumentarer, natur, fakta og barnekanaler.

Hvorfor velge Allente?

  • Viaplay Film & Serier og Paramount + inkludert
  • Barnekanaler
  • 7 nordiske kanaler inkludert
  • Stream på 4 skjermer samtidig
  • Alt på èn regning

Siste artikler og guider innen

Streaming tjenester og TV-pakker

Strømme- og streaming tjenester er populære, men mange vil også ha TV inkludert, les våre artikler og guider om nettopp TV-pakker og gruppetjenester.

Liste over strømmetjenester med TV-pakker

Når du kombinerer strømmetjenestene dine får du både et større og mer skreddersydd utvalg, og du kan spare tusenvis av kroner hvert eneste år.

Tjeneste Pris Type innhold
Allente (prøv gratis i 7 dager) Fra 30 kr./mnd. Velg innhold selv
Strim (prøv gratis i 7 dager) Fra 199 kr./mnd. Velg innhold selv
Viaplay (prøv gratis i 14 dager) Fra 129 kr./mnd. Film, serier, barn og sport
NRK Gratis TV- og strømmetjeneste
TV 2 Play Fra 89 kr./mnd. TV- og strømmetjeneste
Discovery+ Sport Fra 79 kr./mnd. TV- og strømmetjeneste

Hva er en TV pakke?

En TV-pakke er en kombinasjon av TV-kanaler du får gjennom et abonnement eller en tjeneste som gjør det mulig å se TV. I dag skjer det stort sett på nett gjennom streaming og de fleste velger å sette sammen strømmetjenestene sine med TV-kanalene sine, både for å spare penger og få det hele samlet på ett sted og på én regning.

For tiden er Allente og Strim de mest populære tjenestene innen TV-pakker. Her kan du for en billig penge få tilgang til et stort utvalg av både TV-kanaler og strømmetjenester.

Ofte stilte spørsmål

Hva er streaming?2022-03-30T14:28:36+02:00

Streaming er en nettbasert tjeneste som inkluderer alle filmer, TV, alle serier, sanger, videoer, lydbøker, radio, podcaster og e-bøker. Herfra kan du bruke bredbånd, Fibernet eller mobiltelefon, laste ned akkurat det du vil og se det både online og offline. Streaming er lov så lenge du bruker en godkjent tjeneste som C More, Allente, BookBeat, Podimo eller Chapter.

Hva er TV streaming?2022-03-30T14:27:51+02:00

Du kan streame på TV-en din på 3 forskjellige måter. Den gammeldagse metoden er med en HDMI-kabel, hvor du kobler din nettstrømming på datamaskinen til TV-en din via skjermdeling. Du kan også investere i en Smart-TV som har en innebygd funksjon som du kan streame direkte fra TV-en.

Men den smarteste måten å se streaming på TV-en din er å kjøpe en dongle som Apple TV eller Chromecast. Du kan også ta den med deg, slik at du kan gjøre alle TV-ene og skjermene om til en Smart TV for streaming.

Hva koster strømmetjenester?2022-03-30T14:27:18+02:00

Strømmetjenestene varierer i pris, alt avhengig av prisen på produktene deres og hvor mye innhold de tilbyr gjennom strømmeplattformen. Strømmetjenester med podcaster, e-bøker og lydbøker, er ofte billigere enn de omfattende TV-pakkene med sport, film og direktesendt TV. For å høre på tusenvis av lydbøker og podcaster må du betale rundt 59-79 kroner i måneden, som allerede er betalt hjem med en Jussi Adler-krim hos din lokale bokhandel.

Eller den store summen som før ble brukt på en DVD eller billetten på kino, kan du også spare unna med en strømmetjeneste som du kan se alle de nyeste filmene og seriene fra – når og hvor du vil.

Men TV-streaming trenger ikke å være dyrt. Med C More betaler du kun 99 NOK/ måned og får fortsatt tilgang til det mest populære innholdet innen filmer, serier og dokumentarer. Den litt dyrere løsningen er å samle alle strømmetjenestene dine på én plattform. Dette kan du gjøre med Allente, som tilbyr 3 pakker som koster mellom NOK 429 – 559 / måned, hvor alle tenkelige TVer er inkludert i den samlede og økonomiske strømmetjenesten.

Hva er en strømmetjeneste?2022-01-25T14:58:22+01:00

En streaming tjeneste eller strømme tjeneste som vi sier på godt norsk, er en nettjeneste hvor du streamer eller strømmer digitalt innhold som video, lyd og annet visuelt innhold. Ja, det er faktisk bare fantasien som setter grenser for hva som man kan strømme. Enten du er interessert i TV, film, serier, podcaster, lyd eller e-bøker, finnes det i dag en strømmetjeneste som dekker dine behov.

Hvilke strømmetjenester bør jeg velge?2022-01-11T14:10:17+01:00

Hos Collatio anbefaler vi at du melder deg på Allente eller Strim, hvor du får strømmetjenestene på ett sted, sammen med TV og mulighet for bredbånd i tillegg (kun Allente).

Det kan ofte være mye penger å spare ved å samle strømmetjenestene dine med Strim eller Allente, dersom du allerede har flere abonnementer med ulike tjenester.

Priser på TV pakker i Norge

Prisen på TV pakker varierer enormt og avhenger av hvor mange TV-kanaler du vil ha og hvor langt du vil legge strømmetjenester i pakken.

Samle strømmetjenestene dine med TV

Når du kombinerer TV og strømming til én og samme tjeneste, vil du mest sannsynlig kunne spare penger på din digitale underholdning. I dag finnes det mange ulike innsamlingstjenester, som Strim hvor du kan streame TV, film og serier.

Go to Top