Mobil

Mobil

Mobil2022-01-15T14:36:07+01:00

Leter du etter en ny mobil, et abonnement eller ønsker å finne en ny mobiloperatør? Da har du kommet til rett sted.

På denne siden kan du finne informasjon om de nyeste mobiltelefonene, selskapene og abonnementene i Norge.

Søk etter kategori:

  • Mobilabonnement
  • Mobilselskaper
  • Mobil

Du kan også besøke bloggen vår hvor du kan finne et hav av mobilrelaterte artikler hvor vi går i dybden med mobilabonnement, telefoner og selskaper.

Spar penger på mobil

Mobiltelefoner er dyre og det samme gjelder mobilabonnement som tilbys av de mange norske mobilselskapene vi har i dag. Det trenger imidlertid ikke være så dyrt og Collatio har derfor søkt tynt på internett for å finne produktene og tjenestene innen mobil som er billigst, men også best for prisen.

Du trenger derfor ikke søke selv, men bare følge våre anbefalinger og råd om valg av mobil, abonnement og selskap. Så enkelt er det.

Ofte stilte spørsmål

Kan man få mobilabonnement med betalingsanmerkning?2022-02-25T10:07:00+01:00

Ja, du kan enkelt få et mobilabonnement med betalingsanmerkninger. OneCall har et helt spesielt abonnement uten kredittsjekk, som gis til alle, uavhengig av betalingsanmerkninger eller annen gjeld.

Hva er et mobilabonnement?2022-01-11T09:32:19+01:00

Med mobilabonnement får du en fast pakke, som inkluderer et bestemt antall timer taletid,  SMS/MMS-meldinger (ofte gratis forbruk) og mengde GB data. Omvendt, med et taletidskort må du betale en fast pris per minutt du snakker, SMS du sender eller MB-data du bruker. Dette blir ofte ganske dyrt sammenlignet med et mobilabonnement med et forbruk som overstiger 1 time taletid og 0,5 GB data, deretter bør mobilabonnement foretrekkes.

Hvilket mobilabonnement bør jeg velge?2022-01-11T09:28:33+01:00

Når du skal velge et mobilabonnement eller bytte fra et mobilselskap til et annet må du først og fremst finne ut behovene dine.

I dag tilbyr de fleste mobilabonnementene fri SMS og MMS, det vil si du blott må finne ut hvor mye du taler og hvor mye data du bruker om måneden.

Når du har funnet ut hvor mye data du bruker og hvor mange minutter du taler om måneden, kan du enkelt og lett gå inn på Tjenestetorget og inntaste dine data og dermed sammenligne priser og tilbud på mobilabonnementer fra forskjellige mobilselskaper og velge det billigste.

Hvilket mobilabonnement er best?2022-01-11T09:27:52+01:00

Telia mobil ble kåret til årets vinner i «den store dekningstesten» og har dermed vist seg å ha best mobildekning på sine mobilabonnement. Telia mobil er imidlertid ikke det billigste selskapet og bor du i de store byene i Norge anbefaler vi Talkmore og mener dette er det beste «totalt» mobilselskapet og abonnementet.

Hvordan få mobilabonnement uten kredittsjekk?2021-12-12T14:50:39+01:00

Om du ikke ønsker at mobilselskaper utføre kredittsjekk av deg, da må du enten finne et mobilselskap som ikke foretar kredittvurdering når du søker og tegner abonnement hos dem eller velge å forhåndsbetale abonnementet ditt.

Hvis du forhåndsbetaler dit mobilabonnement, vil du automatisk ikke få eller kreve kreditt av mobilselskapet og en kredittvurdering er da ikke gyldig å foreta på deg.

Hvordan få mobilabonnement med betalingsanmerkning?2021-12-12T14:49:51+01:00

Det finnes tre måter å finne mobilabonnement på om du har betalingsanmerkninger.

  1. Du kan søke med anbudstjenesten Tjenestetorget og få tilbud fra de mobilselskapene som kan tilby deg mobilabonnement.
  2. Du kan forhåndsbetale mobilabonnementet ditt og dermed ikke få eller kreve kreditt av mobilselskapet og dermed kan du ikke bli avvist.
  3. Du kan også manuelt søke hos ulike mobilselskaper i håp om å bli godkjent.
Hvordan sjekke om man er kredittverdig?2021-12-12T14:47:35+01:00

Er du i tvil om du er kredittverdig til å få mobilabonnement eller andre tjenester, så kan du bruke den gratis finanstjenesten Defero til å gjøre kredittsjekk av deg selv.

Siste artikler

Go to Top