Matkasser

Matkasser

Matkasser2022-04-11T15:17:54+02:00

Matkassekonseptet kan være nytt for enkelte nordmann. Konseptet er imidlertid enkelt og oversiktlig: For et lite beløp får du en enkel og sunn løsning på middagen, som gir deg mer frihet og overskudd i den travle hverdagen.

Middag er en viktig del av dagen. Middagen markerer at du har fått fri fra jobb og kan ha det koselig hjemme. Dessverre blir det ofte en sur plikt å lage middag til seg selv eller til familien. Med måltidsbokser slipper du å handle inn til middag, og du får flere måltider levert, som alle er enkle å tilberede – og det krever ikke at du er en Jamie Oliver.

En matkasse er altså en matkasse som inneholder ferske råvarer. Boksen vil bli levert direkte til din inngangsdør. Ofte vil boksen bestå av en måltidsplan for antall måltider du har bestilt, samt ingredienser og oppskrifter til de enkelte måltidene.

Måltidsbokser inneholder altså alle ingrediensene du trenger for å lage et komplett måltid. Det vil si at en måltidsboks inneholder både kjøtt (med mindre du velger vegansk eller vegetarisk), grønnsaker og tilbehør. Hos noen tilbydere er maten allerede tilberedt, så det er bare å varme opp rettene. Hos andre tilbydere får du råvarer og oppskrift, og lager rettene selv.

Tilbud på matkasser

Det finnes mange forskjellige mobilabonnement og pakker der ute og mobilselskapene sliter med å få prisene helt ned for å få flest kunder. Men det kan være tungvint å gå gjennom de mange ulike mobilselskapenes abonnementer og priser, en alternativ måte å finne det billigste og beste mobilselskapet er å bruke tjenesten på Tjenestetorvet – Her kan du legge inn dine behov og få gratis og uforpliktende tilbud fra de mange forskjellige teleselskapene og dermed velge fritt (eller ikke) og dermed mest sannsynlig spare penger på din nye mobiloperatør.

Adams matkasse

Spar opptil 1499 kr. på dine 4 første matkasser

Adams matkasse er matglede. Med kvalitetsråvarer og spennende smakskombinasjoner, komponerer Adam og hans team oppskrifter som gjør det enkelt å trylle frem smakfulle og fristende middager. Målet er å gi deg den samme kjærligheten til maten som våre bønder legger i sine råvarer.

Godt Levert

Spar opptil 1429 kr. på dine 4 første matkasser

Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge og gå på butikken – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse. Det er hverdagen Godtlevert. Med Godt Levert får du fri frakt, ingen bindingstid og levert rett på døren.

HelloFresh

Spar opptil 1099 kr på 4 matkasser

En av Norges deiligste måltidskasser som tar fleksibilitet til helt nye høyder. Med HelloFresh kan du sette sammen ukemenyen din akkurat slik du vil ha den – og du kan endre retter når det passer deg. Hver uke får du 15 oppskrifter å velge mellom med alt fra norske favoritter til det fantastiske verdenskjøkkenet.

Middag og frokost på døren

Det finnes mange forskjellige mobilabonnement og pakker der ute og mobilselskapene sliter med å få prisene helt ned for å få flest kunder. Men det kan være tungvint å gå gjennom de mange ulike mobilselskapenes abonnementer og priser, en alternativ måte å finne det billigste og beste mobilselskapet er å bruke tjenesten på Tjenestetorvet – Her kan du legge inn dine behov og få gratis og uforpliktende tilbud fra de mange forskjellige teleselskapene og dermed velge fritt (eller ikke) og dermed mest sannsynlig spare penger på din nye mobiloperatør.

Siste artikler og guider innen

Matkasser

Hos Collatio er vi eksperter på forsikring, inkludert innboforsikring. I bloggen vår kan du finne spørsmål og svar, samt nyttig informasjon om innboforsikring og alle andre forsikringer.

Best i test matkasser

Hva er en matkasse?

Matkasser er et konsept som har økt enormt i popularitet blant oss nordmenn de siste årene. Mange av oss har allerede hørt om hva matkasser handler om. Det er et konsept hvor du for et lite beløp kan få hjelp til en enkel og sunn middag i hverdagen. Men selv om de fleste har hørt om konseptet med matkasser før, er det ikke alle som er klar over at det er mulig å få levert matkasser til området man bor i.

Pris, smak og innhold må henge sammen når du skal på jakt etter de beste måltidsboksene på markedet. Og er du på jakt etter den beste måltidsboksen, har du kommet til rett sted. Hos FindMåltidskasse har vi både testing av måltidsbokser samt gode råd og tips til hvordan du finner den måltidsboksen som passer best for deg og din familie. Her hos oss finner du også anmeldelser av de ulike måltidsboksene, og vi jobber også med en rekke unboxing-videoer fra bl.a. Hello Fresh, Aarstiderne etc., hvor vi viser deg hva de ulike måltidsboksene inneholder, hvordan maten tilberedes og dermed hva du kan forvente av akkurat den måltidsboksen. Det blir nesten ikke enklere å finne de beste måltidsboksene.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken matkasse er billigst?2021-12-04T00:40:04+01:00
Hvilken matkasse er best?2021-12-04T00:38:36+01:00

Den beste matkassen i Norges er nok Adams matkasse, det er iallefall den mest populære

Råd om å velge den beste måltidsboksen for dine vaner

Tross alt er det nå en rekke firmaer som er leveringsdyktige på måltidsbokser. Derfor kan det fort bli litt av en oppgave å få oversikt over hvilke alternativer som finnes i markedet. Nedenfor finner du noen råd som kan være verdt å vurdere før du velger din neste måltidsboks.

Matbudsjett
Hvor mye penger vil du bruke hver måned på en måltidsboks? Måltidsboksene dekker kveldsmåltidene, men du må fortsatt kjøpe havregrøt og melk til frokost. Derfor bør du alltid se på hva matbudsjettet ditt faktisk lar deg bruke på middag. Når du har et beløp kan du mye bedre vurdere prisene i forhold til din situasjon.

Konvoluttpris
Det er fristende å bare se på totalprisen på en måltidsboks, men husk å se på konvoluttprisen. Tommelfingerregelen er at jo flere du bestiller og jo flere måltider du bestiller, jo billigere blir konvoluttprisen.

Frakt
Skal du ha ny boks levert hver femte dag, husk å sjekke opp de skjulte gebyrene – for eksempel fraktkostnader. Hos noen tilbydere må du betale for å få levert måltidsboksen – det kan være mye penger å spare ved å velge en måltidsboksleverandør som tilbyr gratis frakt.

koloniale varer
De aller fleste måltidsboksene inneholder alt du trenger for å lage et komplett måltid. Du bør imidlertid være klar over at mange tilbydere forventer at du har grunnleggende varer som salt, pepper, olje og mel. Sjekk derfor at du faktisk har alle basisvarene til måltidene.

Valuta for pengene
Selv om prisene på måltidsbokser er ganske rimelige, må du vurdere om måltidsboksene gir deg verdi i hverdagen. Blir du mett av oppvasken og gir det deg faktisk mer fritid i hverdagen? Det er opp til deg å vurdere om en måltidsboks er verdt pengene for deg.

Hvilken matkasse er billigst?

Vi anbefaler også matkasser.com som er den største sammenligningstjenesten for matkasse på det norske markedet.

Go to Top