Spar penger på drift, vedlikehold og ikke minst gleden av å ha hus eller egen leilighet.

Det er dyrt å bo og som hus- eller leilighetseier kan kostnadene hope seg opp drastisk, dette har vi i Collatio.no tenkt å gjøre noe med, og derfor har vi utarbeidet denne siden.

Siden er for deg som er hus- eller leilighetseier, men er også rettet mot alle som har bolig.

På siden kan du finne gratis, så vel som betalte tjenester, tjenester og produkter som du kan bruke, i håp om å kunne spare litt penger på de mange utgiftene og kostnadene forbundet med å ha bolig eller eie hus eller leilighet …

Du kan finne alt fra strømmetjenester til eiendomsmeglere, ja det er faktisk nesten bare fantasien som setter grenser her.

Gratis tjenester, produkter og tjenester i Norge

På denne siden kan du finne en rekke gratis produkter, tjenester, vareprøver og tjenester som alle kan forbedre og forenkle hverdagen din, samt spare deg for tusenvis av kroner. Først vil vi introdusere deg for den fantastiske nettjenesten Tjenestetorvet som er 100 % gratis og uforpliktende.

Slik deltar du i en konkurranse:

For å delta i en av konkurransene ovenfor, må du først klikke på bildet og gå til konkurranseholderens nettside hvor konkurransen er. Da må du legge inn nødvendig informasjon beskrevet på siden, husk at du alltid må oppfylle konkurransevilkårene som beskrevet på konkurransesiden. Hvis du vinner en konkurranse uten å oppfylle gjeldende konkurransevilkår, kan du bli nektet premien. De vanligste konkurransebetingelsene er at du ikke er tidligere eller nåværende kunde hos konkurranseholderen og du er minst 18 år.

Ofte stilte spørsmål