Innboforsikring

Innboforsikring

Hjem » Forsikringer » Innboforsikring
Innboforsikring2022-01-15T13:09:44+01:00

Anbud på bilforsikring

Bilforsikring er ikke billig, men hvordan finner du billigere bilforsikring? Ja, svaret er faktisk ganske enkelt, du ber forsikringsselskapene sende deg tilbud og la dem konkurrere om deg som kunde, fremfor at du oppsøker dem og de selger deg bilforsikring til en dyrere pris enn konkurrentene kan være. i stand til å tilby.

Tjenestetorget

Få gratis og uforpliktende tilbud på forsikring

Ved hjelp av en enkel formel og tre små steg kan du få tilbud på forsikring fra ulike forsikringsselskaper. Er du i tvil om hvilke forsikringer du trenger, kan du trygt bruke Tjenestetorgets sitt skjemaet og bli kontaktet av et forsikringsselskap som deretter kan hjelpe deg med råd og veiledning om forsikring.

1. Beskriv ditt behov

2. Få tilbud fra flere selskaper

3. Velg det beste tilbudet

Søk tilbud på Tjenestetorget

Få en rabatt på opptil 25% når du velger to eller flere forsikringer. Jo flere forsikringer du velger, jo mer rabatt får du.

Du kan få tilbud fra disse forsikringsselskapene

Når du har fylt ut og sendt inn ditt skjema med dine behov for bilforsikring kan du forvente å få flere tilbud på billig bilforsikring fra forsikringsselskapene nedenfor, disse samarbeider med tilbudstjenesten Tjenestetorvet og vil dermed motta din informasjon og gi deg en tilby hvis de kan.

Hva dekker bilforsikringen?

Hva din bilforsikring dekker avhenger av hvilken type bilforsikring du har valgt. Det finnes i grove trekk 3 typer bilforsikring, ansvarsforsikring, kaskoforsikring og delkaskoforsikring. Les mer om de ulike typene bilforsikringer her.

Hvor mye koster en bilforsikring i gjennomsnitt?

Prisen på er bilforsikring er forskjellig fra forsikringsselskap til forsikringsselskap og fra type bilforsikring til type bilforsikring. Velger du ansvarsforsikring med kasko, betaler du mer enn om du bare velger ansvarsforsikring, dog kan dette bli dyrt dersom du skulle ha en ulykke og ha en ulykke.

Bilforsikring

Få tilbud på bredbånd

Hva er bilforsikring?

En bilforsikring er en forsikring du «må» tegne når du eier en bil som du ønsker å bruke i Danmark.

De tre typene bilforsikring:

  • Ansvar
  • Skrog
  • Delkasko

Ansvars- eller ansvarsforsikring er en lovpålagt forsikring du må ha som bileier, det er i strid med dansk lov å ikke ha en ansvarsforsikring og kjøre bil på offentlig vei.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster bilforsikring?

Prisen på bilforsikring avhenger av mange ting, blant annet type forsikring på bilen du velger (med eller uten kasko), hvor gammel du er, hvor dyr bilen er og hvor mange år du har kjørt skadefritt eller hvor mange ulykker du har vært involvert i hvor skaden er meldt til et forsikringsselskap.

Det er selvfølgelig dyrere å forsikre en bil, jo yngre du er, jo raskere og dyrere er bilen.

Hva koster bilforsikring for unge mennesker?

Bilforsikring for ungdom er ikke billig, spesielt ikke hvis du har skaffet deg en dyr og rask bil du ønsker kaskoforsikring på. Har du derimot kjøpt en «treg» bil og ikke trenger kasko, da det ikke kan lønne seg i forhold til bilens verdi, så kan selv ungdom finne en rimelig pris på bilforsikring.

Siste artikler om forsikring

Go to Top