Forsikringer

Forsikringer

Hjem » Forsikringer
Forsikringer2022-01-15T13:06:57+01:00

Forsikring er greit å ha når uhellet er ute og omvendt, så det er utrolig kjedelig å ikke ha når uhellet er ute. Forsikring er med andre ord noe du bare må ha her i livet, men det betyr ikke at det må være dyrt.

I Norge har mange forsikringsselskaper kommet inn på markedet, noe som har økt konkurransen om kundene og presset prisen, noe som er en fordel for deg som forbruker.

I dag er det ikke vanskelig å finne billige forsikringer og bruker du for eksempel en anbudstjeneste for å finne billigere forsikringer, kan du sannsynligvis spare flere tusen kroner i året, avhengig av hvor mange forsikringer du har og hvor mye du betaler for dem.

Anbud på forsikring

Tjenestetorget er en gratis og uforpliktende tjeneste for deg som ønsker å få anbud på billigere forsikring. Oftest kan det også betale seg å samle forsikringene sine, dette kan du gjøre samtidig som du søker om anbud fra ulike forsikringsselskaper.

Slik fungerer Tjenestetorget:

  1. Beskriv ditt behov
  2. Få tilbud fra flere selskaper
  3. Velg det beste tilbudet

Så enkelt er det å legge forsikringene sine ut på anbud.

Menu

Hvordan få billigere forsikring?

Ved å innhente tilbud fra flere forskjellige forsikringsselskaper og sammenligne deres priser, kan du kanskje spare penger på forsikringene dine.

Tjenestetorget

Få gratis og uforpliktende tilbud på forsikring

Ved hjelp av en enkel formel og tre små steg kan du få tilbud på forsikring fra ulike forsikringsselskaper. Er du i tvil om hvilke forsikringer du trenger, kan du trygt bruke Tjenestetorgets sitt skjemaet og bli kontaktet av et forsikringsselskap som deretter kan hjelpe deg med råd og veiledning om forsikring.

1. Beskriv ditt behov

2. Få tilbud fra flere selskaper

3. Velg det beste tilbudet

Søk tilbud på Tjenestetorget

Få en rabatt på opptil 25% når du velger to eller flere forsikringer. Jo flere forsikringer du velger, jo mer rabatt får du.

Alt du trenger å vite om forsikring

Forsikring er ikke for vanlige folk, det er dessverre noe få av oss kommer seg gjennom livet uten og noe som ikke anbefales å gjøre. Forsikringer er til for å ikke brukes, men er også ekstremt gode å ha i tilfeller hvor uhellet er ute. Med det sagt er det selvfølgelig også lovpålagte forsikringer du må ha under visse omstendigheter. Les mer om forsikring i sin helhet på denne siden.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når det gjelder forsikring, er det stort sett to typer. Det finnes lovpålagte forsikringer, det finnes også forsikringer du bør ha. Forsikringer du «bør» ha er selvsagt ikke forsikringer du absolutt må ha, men anbefales av flertallet og er forsikringer som den vanlige dansken velger å tegne. Obligatorisk forsikring er forsikring du ikke kommer utenom og hvis du prøver å unndra disse forsikringene kan det få alvorlige konsekvenser.

Type forsikringer

Bilforsikring

Få tilbud på bredbånd

Innboforsikring

Få tilbud på bredbånd

Bilforsikring

Få tilbud på bredbånd

Hva er en forsikring?

En forsikring er en avtale mellom et forsikringsselskap og en privatperson eller en bedrift

Ofte stilte spørsmål

Hva er en forsikring?2021-12-04T22:45:56+01:00

En forsikring er

Hvilke forsikringer må man ha?2021-12-04T22:45:17+01:00
Hvilke forsikringer trenger man?2021-12-04T22:45:02+01:00
Hvordan få billigere forsikring?2021-12-01T13:37:38+01:00

Det er flere måter å få billigere forsikring

Hvilken forsikring trenger du?

Hvilket behov du har til forsikringene dine, avhenger av livssituasjonen din.

Hvor kan jeg se alle forsikringene mine?

Det finnes dessverre ingen tjeneste hvor du kan se alle forsikringene dine, men er du smart har du valgt å samle forsikringene dine på ett sted, noe som betyr at du faktisk kan se alle forsikringene dine på ett sted.

Siste artikler om forsikring

Go to Top