Finn en eiendomsmegler for boligsalget ditt

Tjenestetorget er en gratis og uforpliktende tilbudstjeneste som gjør det enkelt å finne eiendomsmeglere til ditt boligsalg. Fyll ut ett enkelt skjema og ta raskt kontakt med flere eiendomsmeglere som kan vurdere boligen din og gi deg et godt salgstilbud.

Selger du bolig eller hytte? Det er alltid lurt å få flere eiendomsmeglere ut for å vurdere boligen din før du velger hvem du skal selge boligen til – og du trenger ikke bruke mye tid på å finne flere eiendomsmeglere. Vi gjør det for deg.

Fyll ut skjemaet enkelt så sørger vi for å finne eiendomsmeglere til ditt boligsalg. Du vil raskt bli kontaktet av opptil tre meglere, og når de har vurdert boligen din, kan du enkelt sammenligne gebyrer og se hvor du får den mest troverdige salgsvurderingen.

Finn den billigste eiendomsmegleren med anbudstjenester

Tjenestetorvet

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.

1. Beskriv ditt behov
Fyll ut et enkelt skjema med hva du trenger hjelp til. Vi sender det til flere lokale meglere.

2. Få tilbud fra flere eiendomsmeglere
Du kommer i kontakt med flere meglere som kjenner området du selger i.
3. Velg beste megler for jobben
Å velge riktig megler kan være avgjørende for prisen du får for boligen din.

Gå til Tjenestetorget

Du kan få tilbud fra disse eiendomsmeglerne

Når du fyller ut skjema på Tjenestetorget vil følgende og flere eiendomsmeglere motta din henvendelse og sende deg et tilbud dersom de mener de er best på pris og kvalitet.

Hvordan velge megler?

Eiendomsmegler.no

Gå til nettside

Tjenestetorget.no

Gå til nettside

Hva koster eiendomsmegler?

Eiendomsmegler Pris Informasjon

Sammenlign eiendomsmeglere

Når du skal finne en eiendomsmegler er det lurt å undersøke markedet og få salgsvurderinger og salgstilbud fra flere forskjellige meglere.

Det er stor forskjell på meglernes honorarer, og ulike eiendomsmeglere vurderer og priser boligen din forskjellig.

Du vil derfor ofte kunne spare penger ved å sammenligne tilbud fra ulike eiendomsmeglere før du bestemmer deg for hvem du skal selge huset ditt til.

Når du skal finne den rette megleren for å selge boligen din, bør du være spesielt oppmerksom på:

Eiendomsmeglerens honorar
Tilleggstjenester hos de ulike eiendomsmeglerne
Er megleren medlem av Dansk Eiendomsforbund (DE)?
Har du god kjemi, og føler du deg trygg på at megleren kan selge boligen din?

Ofte stilte spørsmål

Bankeid vs selvstendig næringsdrivende

I praksis vil du som boligselger eller boligkjøper ikke merke forskjell på om en eiendomskjede er eid av en bank. Men spesielt som kjøper vil du oppleve at megleren anbefaler banken som også eier kjeden. Går du og blir kunde i den aktuelle banken, vil megleren typisk få en provisjon på flere tusen kroner for det – men det er som sagt ikke noe du legger merke til, verken som kjøper eller selger. Men anbefalingen vil helt klart være å kontakte mer enn én bank i forbindelse med boligkjøp og/eller bankskifte. Pass også på å spille bankene mot hverandre slik at du får de beste lånevilkårene.

Boligselger – trenger du en advokat?

Det er ofte boligkjøper som bruker advokat til å gjennomgå kjøpsavtale og bilag, mens selger ofte kun lar seg råde av eiendomsmegler. Men som selger må du huske på at eiendomsmeglerens interesse er å selge boligen, derfor vil ikke eiendomsmeglerens råd være uhildet. I tillegg er megleren sjelden advokat selv. Derfor bør du som boligselger vurdere å rådføre deg med en boligadvokat, spesielt i tilfeller hvor kjøpsavtalen inneholder vilkår som ikke er standard.

Gode ​​råd for valg av eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Skal du kjøpe bolig?

Skal du kjøpe din første eller neste bolig, så er et eiendomshus også et flott sted å starte. Her kan du finne boligene som de respektive eiendomshusene har for salg og kjøpe boliger gjennom de andre har lagt ut for salg.

For å kunne kjøpe bolig må du ha pengene til boligen eller mulighet til å låne penger. Hvis du har dårlig kredittscore, kan det være vanskelig å låne penger, selv til bolig.