Bitnord er Norges nyeste kryptovalutabørs, som ble startet i slutten av 2017 av de tre gründerne Øyvind Garder (daglig leder), Peder Gärtner (styreleder) og Andreas Ringstad (sjefutvikler). Plattformen som tilbyr handel med kryptovaluta har virkelig hatt sin suksess i slutten av 2021 og tidlig i 2022 og er i dag en tøff konkurrent til den norske børsen Firi som også tilbyr trygg og sikker handel med kryptovaluta i Norge.

Bitnord har også utviklet og laget sin egen Stablecoin

Få 100 NOK i kryptovaluta gratis

Gratis penger og krypvaluta høres nesten for godt ut til å være sant, men det er det faktisk ikke. Du kan få gratis kryptovaluta fra mange forskjellige kryptobørser både innenlands og utenlands. Firi.com og Crypto.com tilbyr blant annet også en lukrativ oppstartsbonus for nye brukere som registrerer seg via en henvisningslenke eller med en henvisningskode.

Henvisningskoden legges automatisk til når du bruker en av lenkene våre.

Med den harde konkurransen i kryptovalutamarkedet, er mange nye kryptobørser tvunget til å gjøre lukrative og lønnsomme avtaler for å tiltrekke nye investorer og brukere til deres plattform, og dette er hva Bitnord har gjort.

Bitnord har utarbeidet et eget affiliate program hvor de ønsker nye kunder velkommen med 100 NOK gratis på plattformen når du registrerer deg og gjennomgår KYC-skjemaet og dermed får et etablert kundeforhold til Bitnord. Etablering av kunderelasjoner og gjennomgang av KYC-skjemaet gjøres på få minutter med VIPPS og BankID, så du slipper å sette av flere timer for å komme i gang på Bitnord.

Tilmeld deg Bitnord med vår vervekode her og motta 100 kr. i vervebonus.

Bitnord vervebonus

Bitnord’s vervebonus kan sees fra to vinkler. Den som rekrutterer andre og den som rekrutteres av andre.

Du som rekrutterer andre til Bitnord

  • 50.00 NOK til den som verver en kunde som får etablert kundeforhold (bekreftet ID og KYC-skjema)
  • 50.00 NOK til den som verver en kunde som gjør sin første innbetaling

Du som er rekruttert av andre

  • 100.00 NOK til den som blir vervet og får etablert kundeforhold (bekreftet ID og KYC-skjema)

Finn flere kryptobonuser

Hos vår samarbeidspartner Capitis.no kan du finne enda flere kryptobørser og henvisningskoder i deres oversikt over gratis kryptovalutaer og henvisningskoder i Norge. Det finnes mange ulike investerings- og kryptoguider og blogger på nettet hvor du kan finne ulike rekrutteringsbonuser og tilbud, en kryptovaluta side som Capitis.no eller Kryptovaluta.info er begge gode tilbud hvor du kan finne attraktive kampanjer og tilbud.

Bitnord vervekode: Få 100 NOK i kryptovaluta gratis